tirsdag 14. september 2010

sko og ankler og besøk og denslags


 Det er ikke allverdens tilgang på nettet her i Italiens rike, men nå er vi inne på et hotell i landsbyen Corinaldo i innlandet. Vårt andre ukeslange opphold i Italia. Første var Bellagio i nord og nå Corinaldi ikke så langt fra Rimini. Et rustikt lite hus som er en blanding av vidunderlig og underlig. En sofa som holder på å falle sammen hver gang vi setter oss i den. Men et lekkert stort basseng med fliser. Så dagene er perfekte, kveldene litt kalde og mørke. Men jammen venner vi oss fort til et stille og rolig liv. Jeg leser endel og Kian gjør det samme. Jeg tilogmed noterer litt analyser om bøkene, Linn - hva synes du om det?

Men først litt tilbake: Bellagio med sine vakre butikker og mennesker og klær. Og mine fine nye sko. Og knall besøk av Maria og Halvor. Første dagen ville vi kjøpe oss inn ved bassengkanten på det eneste 5stjerners hotellet i Bellagio. Men det kostet den nette sum av 60 euro pr person. 2000 kroner for å bade! Galskap. Men så fant vi en svømmeklubb med utebasseng og der vi var nesten alene. Deilig dag. Andre dag en stille laaaang båttur opp hele Comosjøen. I land helt i nord og kastet i oss mat for å sitte på dekk like laaangt tilbake igjen.

Siste natt for oss fire sammen i Milano. Opptur de lux. Milano overrasket på alle vis. Praktfull katedral, lett å finne fram i, bybaner overalt til 1 euro. Gutta hadde ikke like kjekk dag da Maria glemte pass og nøkler og ipod i Bellagio så de brukte igrunnen dagen i bil... Jaja, bare vi damer har det godt.
nye sko og ny veske. fine? på tross av alternative ankler


sol, bad og glede


3 kommentarer:

  1. Bare lekre de sandalene. Montefiascone kommer aldri til å bli den samme med deg over torget på de der. Nyt dagene i vår kjære by i Bella Lazio med verdens deiligste utsikt (synes vi da). Skulle gjerne vært en liten husflue når dere kommer. Ciao fra Anne liv

    SvarSlett
  2. Stakkars gutta. Og dere jenter som sier at dere kan gjøre så mange ting samtidig - må vel bety at dere kan miste mye forskjellig på én gang

    SvarSlett
  3. Se her har du fått fart på bloggen! Ser ikke ut som om dere har det vondt på noen som helst måte!
    Her høljer det ned som alltid. Får bare holde ut til desember da jeg skal til Tanzania for å besøke Linda!

    Hils kian!

    SvarSlett