fredag 17. september 2010

Gode dager

Noen dager siden sist. Nett-tilgangen er ikke av de beste i noen av disse flotte små italienske byene. Men nå er vi altså havnet i paradis - i Anne liv og Finn sin leilighet i Montefiascone. Vi kom fram i går i kveldingen med ettermiddagssol over Bolsenasjøen og utsikt uten like fra 4.etasjes leilighet med terrasse langs hele den ene veggen. Alt er nydelig : innredning, møbler, ikoner, gass-peis, Anne Liv sine piler nydelig plassert over alt. Sengene er 2 meter høye - føles som prinesessen på erten den gode del. Stor stor plass. Alt et norsk hjerte på ferie i Italia kan begjære.

lykkelig i vann...
Men først noen glimt fra Corinaldo. Et lite rustikt hus med stort svømmebasseng. Åpner dørene fra soverommet om morgene rett ut på flisene og rett i vannet. Ikke oppvarmet men 19-20 grader. Er det rart jeg ser glad og fronøyd ut?

like lykkelig...
Nå er det snart på tide å se en nye pisode av den syngende detektiven av Dennis Potter med Michael Gambon. På Anne Liv og de sitt flotte TV. Livet er godt og serien er like god som da den gikk på tv. Skal skrive mer i morgen for alle dere som følger med (hihi). Ellers leser jeg Kari Bøge : Til og fra fest. Liker den faktisk veldig godt. Dere på biblå strever vel med Kapittel. Snakkes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar